Terug

Volg Vandaag Inside

Johan Derksen de politiek in? ‘Dan valt erover te praten’

Johan Derksen de politiek in? ‘Dan valt erover te praten’

16 mrt 2023, 15:34

Caroline van der Plas is dolblij met de overwinning van de BoerBurgerBeweging bij de Provinciale Statenverkiezingen. Woensdagavond reageerde de fractievoorzitter van de BBB live in de uitzending van Vandaag Inside op de verkiezingsuitslag.

“Ik ben helemaal omvergeblazen vanavond en daar is heel wat voor nodig”, sprak Caroline via een videoverbinding. “Dit is echt mega! We zijn genegeerd, we zijn uitgelachen, we zijn beschimpt. We waren inhoudsloos en deden niet ter zake. Nederland heeft gesproken. En wie niet ter zake doet, is de coalitie op dit moment en heel veel andere partijen.”

Johan Derksen sprak zich de laatste weken meer dan eens positief uit over Caroline en de BoerBurgerBeweging. Dat moet geholpen hebben, stelt Wilfred Genee. “Johan is een stemmenkanon”, bevestigt Caroline. “Daar ben ik hem zeer dankbaar voor.”

Door het daverende succes van de BoerBurgerBeweging heeft Caroline een hoop zetels te vullen. Moet Johan een helpende hand bieden, vraagt Wilfred zich af? “Alleen als minister hoor, ik ga niet in die kamer zitten”, voegt Johan toe.

Caroline lijkt het plan wel te zien zitten: “Minister van humor gaan we invoeren”, lacht de politica. “Dan valt erover te praten.”

Bekijk de beelden hieronder.

Caroline van der Plas reageert live op verkiezingsuitslag: 'Daar ben ik Johan zéér dankbaar voor'
3:24
Caroline van der Plas reageert live op verkiezingsuitslag: 'Daar ben ik Johan zéér dankbaar voor'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.