Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: 'Dat zeg ik niet tegen mijn vrouw, voor de goede vrede'

Johan: 'Dat zeg ik niet tegen mijn vrouw, voor de goede vrede'

9 feb 2023, 13:52

Johan Derksen denkt nog lang niet aan stoppen met zijn tv-werk. Het vaste gezicht van Vandaag Inside blijft "zolang er geld te verdienen is", zo zei hij woensdag gekscherend in de uitzending. "Al moeten ze me in een rolstoel naar binnen duwen."

Johan herstelde dat daarna direct. Volgens hem is dat natuurlijk "onzin". Maar zolang hij zich goed voelt, gaat hij zeker door. Al denkt zijn vrouw daar anders over: "Mijn vrouw heeft laatst tegen mij gezegd: je stopt toch wel met die onzin?"

"En dan denk ik: dat kun je wel onzin vinden maar ik zie mezelf niet 365 avonden op de bank zitten in Grolloo. Maar dat zeg ik dan niet, voor de goede vrede," concludeerde Johan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.