Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: 'Dat ik mijn kinderen daarmee heb kunnen helpen, daar ben ik trots op'

Johan: 'Dat ik mijn kinderen daarmee heb kunnen helpen, daar ben ik trots op'

8 dec 2023, 12:44

Johan Derksen denkt nog lang niet aan stoppen. Dat vertelt hij in een interview met De Telegraaf: "Ik denk dat ik een oude man word als ik stop."

"Ik zie dat er bij ons in het dorp (Grolloo, red.) voor mensen van mijn leeftijd een keer in de zoveel tijd stamppot wordt bereid. Ik werd laatst gevraagd om langs te komen, maar ik ben met hele andere dingen bezig," aldus Johan. "Mick Jagger heeft op zijn 81e nog een heel nieuw album gemaakt met de Rolling Stones. Dan kan ik hier toch één uur per dag zitten?"

Toch viert Johan op 31 januari alweer zijn 75e verjaardag. Of hij daar uitgebreid bij stil gaat staan? "Nee, tegenwoordig zit ik vaak hier (bij Vandaag Inside, red.) op mijn verjaardag. Dan gaan ze weer allerlei gekke dingen voor mij regelen. Daar heb ik geen zin in."

"Voor de rest zie ik het niet als een mijlpaal. Dat ik met het geld dat ik verdien ervoor kon zorgen dat alle drie mijn kinderen – voor wie de huizenmarkt ook verschrikkelijk is – heb kunnen helpen aan een woning. Daar ben ik trots op," besluit Johan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.