Terug

Volg Vandaag Inside

Johan countert 'onzin'-uitspraak Van Breukelen: 'Dat zou ik ook zeggen als ik hem was'

Johan countert 'onzin'-uitspraak Van Breukelen: 'Dat zou ik ook zeggen als ik hem was'

26 mrt 2020, 15:00

Maandagavond stelde Johan dat hij de oorzaak wist achter het vertrek van Mark van Bommel. Hij beweerde dat Hans van Breukelen de trainer weg wilde hebben bij PSV. Van Breukelen heeft inmiddels gereageerd.

Van Breukelen reageerde in het programma PSV Inside op de uitspraak van Johan. Hij noemde zijn bewering 'onzin'. Meer wilde de oud-keeper er niet over kwijt.

'Dat zou ik ook zeggen als ik Hans van Breukelen was. Het zal wel dat hij dat zegt. Ik weet dat de raad van commissarissen toch wel redelijk druk op de directie gelegd heeft dat Van Bommel ontslagen moest worden. Als er voetbalzaken besproken worden bij de RvC van PSV dan is Van Breukelen de deskundige', reageert Johan.

Johan refereert nogmaals naar de aanstelling van Schmidt als trainer van PSV. Daar kun je aan zien dat Van Breukelen invloed heeft. 'Het is wel toeval dat er razendsnel een vervanger, een zekere meneer Schmidt, aangetrokken is. Toen Van Breukelen eventjes in dienst was bij de KNVB heeft hij dezelfde Schmidt benaderd om bondscoach te worden.'

'Dat zal volgens Van Breukelen allemaal wel onzin zijn, maar het zijn toch wel feiten', besluit Johan.

Bekijk wekelijks de online rubriek 'Groeten uit Grolloo' van Veronica Inside waarin Johan vanuit het rustige Drenthe de actualiteit bespreekt.

VIDEO - 'Hans van Breukelen zit achter het ontslag van Van Bommel'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.