Terug

Volg Vandaag Inside

Johan blijft zich verbazen: 'Een wonder dat die jongen in de Eredivisie speelt'

Johan blijft zich verbazen: 'Een wonder dat die jongen in de Eredivisie speelt'

4 nov 2021, 13:25

Johan vindt het een wonder dat Tom Beugelsdijk nog steeds in de Eredivisie speelt. De centrale verdediger van Sparta Rotterdam kwam afgelopen zondag tegen Feyenoord goed weg, nadat hij twee keer een tik uitdeelde aan Bryan Linssen en Cyriel Dessers.

'Ik vind het nog steeds een wonder dat die jongen in de Eredivisie speelt. Het lullige is, dat hij bij ieder duel een rode kaart had kunnen krijgen. Want bij ieder duel zet hij zijn arm erin', zei Johan maandagavond in Veronica Inside. 'Ik weet niet eens of het bewust is, want hij doet het steeds.'

'Het is ook een gewoonte geworden bij hem. Dit zijn twee slechte voorbeelden, want hij ligt al voor op zijn tegenstander. Over het algemeen moet hij heel erg zijn best doen om er bij te komen. In principe kun je hier wel een rode kaart voor geven', reageerde Wim Kieft op Johan. René is het daar wel mee eens. 'Dat moment met Linssen was het minste, dat was met zijn hand. Die andere was echt met zijn elleboog.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.