Terug

Volg Vandaag Inside

Johan bezorgde coronapatiënt op de IC 'mooie afleiding' met bijzondere actie

Johan bezorgde coronapatiënt op de IC 'mooie afleiding' met bijzondere actie

29 dec 2021, 21:48

Johan Derksen heeft nog bij veel mensen het imago van een norse man, maar heeft in werkelijkheid een hart van goud. In haar column voor de Provinciale Zeeuwse Courant benadrukt Brenda Stoter dat nogmaals. Johan zou een speciale boodschap hebben verstuurd naar de zieke vader van Stoter.

Die lag in december 2020 namelijk op de Intensive Care met een corona-infectie. 'Veel herinnert mijn vader zich niet van de periode waarin hij net ontwaakte. Wel dat zijn buurman op de IC is bezweken aan corona. En het eindeloze gestaar naar de uitgeprinte familiefoto’s aan de muur. Nee, op de IC viel er weinig te lachen. Maar wel om Derksen, die speciaal een filmpje voor hem had opgenomen. Bijzonder, want ze kennen elkaar immers niet', schrijft de columniste.

De actie van de besnorde analist liep via zijn dochter: 'Ik had zijn dochter Marieke benaderd via Twitter, verteld dat mijn vader een ‘grote fan’ was. Ze denken vaak hetzelfde over dingen. Alleen over scheidsrechter Bas Nijhuis zijn ze het oneens. Die mag volgens mijn vader wel wat meer z’n fluit gebruiken.'

'In aanloop naar december had Alan het steeds vaker over zijn tijd op de IC. Dan grapt hij dat het ‘hoofd van Derksen’ het eerste was wat hij zag. Dan mompelt hij dat het een mooie afleiding was van het deprimerende ziekenhuisbed.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.