Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: ‘Benefietconcerten uitverkocht, het is hartverwarmend’

Johan: ‘Benefietconcerten uitverkocht, het is hartverwarmend’

29 juli 2019, 11:38

De twee benefietconcerten die Johan organiseert voor zijn zieke chauffeur AJ Plug, zijn uitverkocht, zo meldt het AD.

Zowel voor de avond in Assen (1300 kaarten) op 10 augustus als 22 augustus in Katwijk (550 kaarten) is geen ticket meer te krijgen. "Het is zo snel gegaan, het is hartverwarmend”, aldus Johan tegenover het AD.

"Ik heb enorm veel reacties gekregen," vervolgt Johan. "Muzikanten zeiden meteen ja en velen boden zich daarna spontaan aan. Het enthousiasme voor de kaarten was groot. De verkoop liep als een tierelier.”

Aleksandra Plug ondergaat momenteel een behandeling. "Ze zit vast aan sondevoeding, kan zelf niets meer binnen krijgen. Ze zit nu in een traject van vijf dagen per week chemo en bestraling. En dat vijf weken lang. Daarvoor rijden wij – mijn vrouw meer dan ik – met haar op en neer naar het academisch ziekenhuis in Groningen. Daarna wordt bekeken of ze kunnen opereren. Een spannende tijd.”

Johan, die op 5 augustus weer begint met Veronica Inside, vertelt tegen het AD geen vervanger voor AJ Plug. "Heel veel mensen hebben aangeboden mij te rijden. Voor niets, maar AJ Plug is mijn chauffeur. Ik wacht eerst de chemo en bestraling af. En ik kan heel goed zelf een tijdje rijden.”

Johan in de bres voor zieke chauffeuse AJ Plug

Johan in de bres voor zieke chauffeuse AJ Plug
2:54
Johan in de bres voor zieke chauffeuse AJ Plug

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.