Terug

Volg Vandaag Inside

Johan benaderd voor functie algemeen directeur bij Go Ahead Eagles

Johan benaderd voor functie algemeen directeur bij Go Ahead Eagles

5 nov 2021, 16:19

Johan was enkele jaren terug serieus in beeld om aan de slag te gaan als algemeen directeur bij Go Ahead Eagles. Dat meldt hijzelf in een interview met de Stentor. De analist van Veronica Inside moest in 2018 de keuze maken tussen televisie en een baan bij zijn oude club.

Go Ahead was namelijk de eerste professionele club waar Johan furore maakte in de jaren '60. De club uit Deventer zocht in 2018 naar een nieuwe directeur en kwam zodoende uit bij Johan, die na zijn voetbalcarrière naam maakte in de voetbaljournalistiek. 'Ik vind het een interessante man, met inhoud en veel verstand van voetbal', zegt Hans de Vroome (destijds interim-directeur).

De besnorde analist vertelt tegenover de Stentor dat de baan hem inderdaad werd aangeboden. 'Ja, eerlijk gezegd was ik wel verrast door het telefoontje. Maar na een nachtje slapen was ik er eigenlijk al uit. Het was niks voor mij. Ik zeg alles in interviews. Dat geeft alleen maar onrust. Bovendien, als je bij een club eindverantwoordelijk bent, kun je op tv geen opiniërende verhalen meer afsteken', is Johan duidelijk over zijn baan als analist bij VI.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.