Terug

Volg Vandaag Inside

Johan begrijpt niets van nieuwe talkshowhost: 'Hij beheerst het niet'

Johan begrijpt niets van nieuwe talkshowhost: 'Hij beheerst het niet'

10 sep 2021, 14:25

De nieuwe vooravond-talkshow Khalid & Sophie is al bijna twee weken te zien op NPO 1, maar Johan begrijpt nog steeds niets van de keuze voor de bekende advocaat Khalid Kasem als talkshowhost.

'Ik begrijp niet hoe de mensen die erover gaan, het in hun hoofd halen een advocaat (Khalid Kasem, red.) aan te stellen als talkshowhost', zegt Johan in gesprek met het Algemeen Dagblad. 'Die nog nooit op televisie geweest is, nog nooit heeft gepresenteerd, maar wel dit tijdslot mag vullen. En dan gepikeerd zijn als mensen zeggen: hij beheerst het niet. Gek hè? Als ze mij morgen advocaat maken, beheers ik het toch ook niet?'

De Snor mist momenteel een 'personality' in talkshowland. 'Als Jeroen Pauw morgen weer begint, heb je topcijfers, hoor. Van de mensen die er nu zitten, is misschien een op de tien geschikt. En Sven Kockelmann, de allerbeste, heeft geen talkshow. Dat is de wereld op z’n kop. Kijk, Johnny de Mol onderscheidt zich daar aan tafel door te zijn wie hij op straat en in het café ook is. Hij is in ieder geval zichzelf', aldus Johan.

In onderstaande video ergerde Johan zich al eerder aan verschillende talkshows.

Johan ergerde zich aan talkshows over Peter R. de Vries: 'Lijkenpikkerij!'
4:52
Johan ergerde zich aan talkshows over Peter R. de Vries: 'Lijkenpikkerij!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.