Terug

Volg Vandaag Inside

Johan begrijpt niets van keuze De Boer: 'Heeft in het Nederlands elftal zelden iets laten zien'

Johan begrijpt niets van keuze De Boer: 'Heeft in het Nederlands elftal zelden iets laten zien'

20 mrt 2021, 21:04

Johan vindt het onbeschaafd dat Wout Weghorst niet bij de selectie van Oranje zit. Johan begrijpt met name ook helemaal niets van de keuze voor Ryan Babel.

'Die Babel heeft de laatste zes weken één keer in de basis gestaan. Hij heeft in het Nederlands elftal zelden iets laten zien', vertelde Johan in de uitzending van afgelopen vrijdag.

Bondscoach Frank de Boer nam het eerder voor Babel op en vertelde dat de aanvaller belangrijk is voor in de kleedkamer. 'Frank de Boer wil hem erbij hebben voor in de kleedkamer. Weet niet wat voor kwaliteiten die jongen in de kleedkamer heeft. Misschien moet die jongen uit Duitsland (Wout Weghorst, red.) ook zijn haar oranje verven om een kans te krijgen', aldus Johan.

'Onbeschaafd dat Weghorst niet bij de selectie van Oranje zit...
3:39
'Onbeschaafd dat Weghorst niet bij de selectie van Oranje zit...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.