Terug

Volg Vandaag Inside

Johan begrijpt kritiek op Joost Klein: 'Ik neem hem ook niet serieus'

Johan begrijpt kritiek op Joost Klein: 'Ik neem hem ook niet serieus'

8 mei 2024, 10:29

Johan Derksen heeft zich in Vandaag Inside uitgelaten over de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival. De besnorde analist begrijpt dat Joost Klein door de buitenlandse media niet serieus genomen wordt in Malmö, waar de 68e editie van het liedjesfestijn plaatsvindt: "Ik neem hem ook niet serieus."

Johan sluit zich aan bij de buitenlandse pers: "Ik vind het onzin, ik word er zo moe van. Mensen die er verstand van hebben hoor ik dan zeggen: 'Geniaal, Nederland heeft een uitstekende keus gemaakt, dit is zo'n prima lied.' Sodemieter toch op."

Eerder deze week werd bekend dat ook Ilse deLange auditie heeft gedaan bij de selectiecommissie voor het Songfestival. Zij baalt ervan dat dit nieuws naar buiten is gekomen. Johan zegt daarover: "Ilse was natuurlijk veel beter geweest voor het Songfestival, want ze kan wel wat. Maar als je dus auditie doet, dan kan je ook afgewezen worden en dat lekt altijd uit."

Rutger Castricum kreeg zondag bij De Oranjezondag applaus na een opmerking over de 'blauwe vogel' van Joost Klein. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.