Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: 'Bas stelt zich als scheidsrechter op zoals ik mij op tv opstel; lak aan de hele wereld'

Johan: 'Bas stelt zich als scheidsrechter op zoals ik mij op tv opstel; lak aan de hele wereld'

12 mrt 2024, 15:10

Johan Derksen heeft in het Radio Oost-programma Weekend Overijssel, waar Bas Nijhuis vaste sidekick is van presentator Bert van Losser, mooie woorden over voor de scheidsrechter/alleskunner.

"Bas is een wereldgozer", begint Johan. "Bas is de beste scheidsrechter van Nederland, die stelt zich als scheidsrechter op zoals ik mij op tv opstel. Lak aan de hele wereld en hij fluit op gevoel. En hij laat iedere wedstrijd een wedstrijd worden. En dat is niet helemaal volgens de richtlijnen van de KNVB en daarom wordt hij een kopje kleiner gemaakt. Maar Bas is een zege voor het voetbal, die fluit niet een wedstrijd kapot. Bas is eigenlijk een garantie dat het een leuke wedstrijd wordt. En die zou echt daarvoor gehonoreerd moeten worden. Maar als dank krijgt hij af en toe zo'n kut-wedstrijdje uit de Eerste Divisie."

En wat vindt Johan van het feit dat Bas vaak in de media te zien is? "Dat zeggen altijd mensen die nooit op tv komen", reageert Johan. "Die lopen altijd zo te zeiken, weet je wel. Maar Bas nodigt zichzelf niet uit, dat doet de media. Omdat Bas een goede gast is", besluit de besnorde analist.

Afgelopen maandagavond in Vandaag Inside grapte René van der Gijp over de trui die Bas Nijhuis had aangetrokken. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.