Terug

Volg Vandaag Inside

Johan adviseert transfer voor Malen: 'Uitstekende club voor met zijn loopvermogen'

Johan adviseert transfer voor Malen: 'Uitstekende club voor met zijn loopvermogen'

3 juli 2021, 10:52

Donyell Malen staat op het verlanglijstje van Borussia Dortmund. De huidige aanvaller van PSV heeft zich tijdens het EK in de kijker gespeeld bij Die Borussen. Volgens Johan is het een uitstekende club voor Malen.

Tijdens De Oranjezomer van vrijdagavond 2 juli sprak Valentijn Driessen zich kritisch uit over eerdere uitspraken van Frank de Boer over Malen. 'Malen werd wel even door Frank de Boer neergezet, dat hij maar 60/70 minuten kan voetballen. En bij PSV moeten ze hem gaan verkopen, helemaal nu Dortmund natuurlijk geïnteresseerd is. De transfersom kan daardoor nu weleens omlaaggaan', stelt Driessen over de uitspraken van De Boer.

'Maar bij PSV zeggen ze dat ze allerlei data hebben, waaruit klopt dat hij gewoon 90 minuten kan spelen en die data krijgt Dortmund gewoon te zien als ze zich melden. Dat is natuurlijk niet lekker voor een club als een bondscoach zoiets zegt.'

Johan kan zich vinden in de woorden van Driessen en zou het een goede stap vinden voor Malen. 'Dan is hij nog maar de helft waard', reageert De Snor. 'De Boer hoort helemaal niet met zulk soort dingen naar buiten te treden, want dat is voor zo’n jongen en de club een soort kapitaalsvernietiging. Overigens is Dortmund een uitstekende club voor deze jongen met zijn loopvermogen', aldus Johan.

De 22-jarige Malen was het afgelopen seizoen 27x trefzeker in 44 wedstrijden voor PSV. Malen heeft nog een contract tot medio 2024 bij de Eindhovenaren.

Bekijk De Oranjezomer (Late Editie) van vrijdag 2 juli in onderstaande video terug.

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.