Terug

Volg Vandaag Inside

'Joey Veerman weigert publicatie van artikel na kritische column Valentijn'

'Joey Veerman weigert publicatie van artikel na kritische column Valentijn'

30 aug 2021, 18:25

Een opvallende onthulling van Valentijn Driessen in de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf. Er zou vandaag een artikel verschijnen bij De Telegraaf over de situatie van Joey Veerman bij sc Heerenveen, maar dat is geweigerd door de middenvelder en zijn zaakwaarnemer nadat Valentijn zich in een column kritisch uitliet over Veerman.

'Het eerste wat ik beet wil pakken, en Mike Verweij is er ook van de hoogte gesteld: we hadden een uitstekend stuk met Joey Veerman over de hele situatie bij Heerenveen. Dat was ook kortgesloten met Joey Veerman en met zijn zaakwaarnemer Fulco van Kooperen. Dat verhaal stond eigenlijk op het punt om gepubliceerd te worden zojuist, en het is allemaal teruggetrokken door de zaakwaarnemer en Joey Veerman,' onthult Valentijn. 'Omdat er vanochtend een niet welgevallige column in de krant stond over Joey Veerman van mijn hand, waarin ik stel dat Joey Veerman niet mag zeuren en gewoon moet afwachten of Heerenveen en AZ eruit komen.'

De chef voetbal van De Telegraaf vervolgt: 'Dat was het kamp-Veerman te gortig en die hebben dat hele verhaal ingetrokken. Dan denk ik: Nou, dat vind ik echt zo klein, op zo'n manier daarop reageren. Kijk, je moet blij zijn dat AZ belangstelling heeft, dat ze meer willen betalen dan ze ooit hebben betaald voor een binnenlandse transfer. En het kost wat tijd. En als je er dan over valt dat je aangepakt wordt dat je vorig jaar je contract hebt verlengd en verbeterd bij Heerenveen, zonder gelimiteerde transfersom op te nemen. Dan kan je beter naar jezelf kijken en even in de spiegel kijken of je het nou allemaal zelf zo goed hebt geregeld voor Joey Veerman. In plaats van een interview terug te trekken.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.