Terug

Volg Vandaag Inside

Joey Veerman slaat contractverlenging bij PSV af

Joey Veerman slaat contractverlenging bij PSV af

11 jan 2024, 09:45

Joey Veerman heeft een aanbod tot contractverlenging van PSV naar verluidt van de hand gewezen, zo melden bronnen bij ESPN. Hoewel de middenvelder momenteel tot 2026 onder contract staat bij de club, wilde PSV graag zijn overeenkomst herzien.

Veerman heeft echter besloten het aanbod af te slaan, waardoor de kans groter wordt dat hij komende zomer de overstap zal maken naar een buitenlandse club.

In een interview met ESPN vorige week tijdens het trainingskamp van PSV liet de Oranje-international doorschemeren dat hij openstaat voor een buitenlands avontuur. "Natuurlijk is het een ambitie van mij om in het buitenland te spelen. Dat heb ik al meerdere keren aangegeven," zei Veerman.

Desondanks lijkt een vertrek van de 25-jarige Veerman bij PSV deze winter uitgesloten. Directeur voetbalzaken Earnest Stewart heeft herhaaldelijk benadrukt dat hij de huidige groep bij elkaar wil houden. "We streven ernaar kampioen te worden en hebben iedereen daar hard voor nodig," verklaarde Stewart tegenover ESPN.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.