Terug

Volg Vandaag Inside

Joey Veerman na Nederland-Griekenland vader geworden van zoontje Frenkie

Joey Veerman na Nederland-Griekenland vader geworden van zoontje Frenkie

8 sep 2023, 10:09

Joey Veerman is in de nacht van donderdag op vrijdag vader geworden van een zoontje, zo heeft de moeder van Veerman als trotse oma laten weten op Instagram, meldt De Telegraaf.

De middenvelder van PSV kwam donderdagavond als invaller nog in actie namens Oranje tegen Griekenland (3-0), maar werd direct na de wedstrijd door de teammanager van het veld geroepen met de mededeling dat hij meteen in Eindhoven naar het ziekenhuis moest. Zijn vriendin Chantalle stond namelijk op het punt van bevallen.

In de nacht van donderdag op vrijdag werd vervolgens zoontje Frenkie geboren. Moeder Chantalle en Frenkie maken het goed. Veerman laat na de gebroken nacht de training van vrijdag aan zich voorbij gaan. Het is de bedoeling dat hij zich zaterdag weer meldt bij Oranje om af te reizen naar Dublin, voor het EK-kwalificatieduel met Ierland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.