Terug

Volg Vandaag Inside

'Joey Veerman is op dit moment de beste speler van de Eredivisie'

26 feb 2024, 14:40

Pierre van Hooijdonk was zondag in Studio Voetbal lovend over Joey Veerman en ziet in hem momenteel de beste speler van de Eredivisie.

“Achter elke bal die hij geeft zit een boodschap”, begint Van Hooijdonk over het spel van Veerman tijdens het uitduel met PEC Zwolle (1-7). “Bij hem is de balsnelheid altijd perfect. Je kan er mee doen en laten wat je wil. Hij doet de bal nooit pijn. Er zit zoveel gevoel in elke aanname, elke pass die hij geeft... Ik heb er goed over nagedacht, maar hij is op dit moment de beste speler van de Eredivisie. Dat vind ik echt.”

Ibrahim Afellay sluit zich helemaal bij Van Hooijdonk aan. “Hij is echt de motor samen met Jerdy Schouten bij PSV. Hij geeft gewoon ballen die anderen niet kunnen geven. Hij geeft ook heel vaak ballen, waardoor anderen net wat meer tijd kunnen hebben voor een volgende actie. Voor dit PSV onmisbaar.”

Veerman staat tot medio 2026 onder contract bij de Eindhovenaren en was dit seizoen al goed voor drie goals en elf assists.

Eerder was Dick Advocaat in Veronica Offside ook al lovend over Joey Veerman. "Ik denk dat hij mee kan spelen bij Juventus op het middenveld." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.