Terug

Volg Vandaag Inside

Joey Kooij mag voorlopig geen wedstrijden van Feyenoord meer fluiten

Joey Kooij mag voorlopig geen wedstrijden van Feyenoord meer fluiten

25 juli 2023, 13:27

De komst van Calvin Stengs bij Feyenoord heeft consequenties voor Joey Kooij. De scheidsrechter mag geen wedstrijden meer fluiten van de Rotterdammers, bevestigt de KNVB aan De Telegraaf.

Dat Kooij geen wedstrijden van Feyenoord meer mag fluiten, heeft te maken met zijn privésituatie. Stengs en Kooij zijn zwagers, doordat ze allebei een schoonzoon zijn van Frank de Boer. De KNVB-reglementen schrijven voor dat scheidsrechters niet kunnen worden ingezet op duels van clubs, als zij familiebanden hebben met spelers.

In de tijd dat Stengs nog voor AZ uitkwam, mocht Kooij ook geen duels van de Alkmaarders fluiten. Inmiddels leidt hij deze wel weer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.