Terug

Volg Vandaag Inside

Joep Schreuder tegen Kökçü: 'Jij bent misschien niet het grootste talent'

Joep Schreuder tegen Kökçü: 'Jij bent misschien niet het grootste talent'

20 apr 2023, 11:34

Feyenoorder Orkun Kökçü vindt dat trainer Arne Slot een belangrijke rol gespeeld heeft in zijn ontwikkeling. De middenvelder denkt echter dat hij nog meer in zijn mars heeft, vertelt hij tegenover de NOS.

Kökçü heeft dit seizoen een enorme ontwikkeling doorgemaakt bij Feyenoord. De voetballer werd aanvoerder van de Rotterdammers en hij is basisklant bij het Turkse elftal geworden. De komst van Arne Slot heeft volgens de Feyenoorder veel invloed gehad op zijn ontwikkeling. "Toen ik in de zomer van 2021 terugkwam van het EK was Slot er net en merkte ik dat de intensiteit veel hoger was geworden. Ik kwam op de training en na twee sprintjes was ik al helemaal kapot. Maar uiteindelijk is zijn aanpak heel goed, dat kon je ook wel zien bij AZ toen hij daar trainer was. Dat team was heel fit en nu zijn wij dat ook."

De Feyenoorder denkt echter dat hij nog beter kan worden: "Ik weet van mijzelf dat ik potentie heb, maar ik weet ook dat ik er keihard voor moet werken om het volle potentieel eruit te krijgen." NOS-verslaggever Joep Schreuder vertelt aan Kökçü dat hij denkt dat de middenvelder het vooral van zijn harde werken moet hebben: "Jij bent misschien niet het grootste talent, dus je moet er hard voor werken om het te halen." De middenvelder is het daar niet mee eens: "Ik kan wel zeggen dat ik een groot talent ben, toch?" Schreuder lijkt niet te begrijpen wat de middenvelder bedoelt: "Je zegt zelf dat je er hard voor moet werken!" Kökçü laat weten dat ook mensen met talent er hard voor moeten werken: "We hebben ook genoeg voorbeelden gezien van spelers die talent hebben en dat niet doen." Daar is de verslaggever het dan wel weer mee eens: "Nee, okè, je hebt gelijk, excuus. Je hebt goed talent, maar je moet er wel voor werken", besluit hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.