Terug

Volg Vandaag Inside

Job Knoester grapt over Johan en Hélène na uitzending Vandaag Inside

Job Knoester grapt over Johan en Hélène na uitzending Vandaag Inside

22 okt 2022, 18:00

Vrijdagavond waren Hélène Hendriks en Pieter Cobelens te gast bij Vandaag Inside. Vriend van de show Job Knoester kwam zaterdag - met een knipoog - nog even terug op de gebeurtenissen in de aflevering.

Dat doet de flamboyante advocaat wandelend vanuit Groningen, laat hij weten via Twitter. Zo stuit hij ook op een kledingzaak genaamd Derksen & Derksen. "Ze denken echt overal verstand van te hebben", verwijst hij naar Johan Derksen en Ad Derksen. Laatstgenoemde is oud-collega van Pieter Cobelens bij Defensie en was vrijdag meegekomen naar de uitzending.

"Of is het Bert, Hélène?", schrijft Job in zijn volgende tweet. Tijdens de uitzending werd de aandacht meermaals verlegd naar Ad, die onder het genot van een wijntje naar de uitzending keek. Op een gegeven moment in de uitzending verspreekt Hélène zich: "Bert heeft geen wijn meer!", waarna zij zich snel herstelt: "Oh, Ad!".

Onder de tweet van Job reageert Hélène sportief: "Bert toch? 🤡"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.