Terug

Volg Vandaag Inside

João Félix wint Golden Boy Award, twee Nederlanders in top-tien

João Félix wint Golden Boy Award, twee Nederlanders in top-tien

27 nov 2019, 14:45

João Félix is door Tuttosport uitgeroepen tot Golden Boy 2019. De aanvaller van Atlético Madrid volgt daarmee Matthijs de Ligt op als grootste talent in Europa (tot 21 jaar).

Félix kreeg in de jaarlijkse verkiezing de voorkeur boven onder anderen Jadon Sancho van Borussia Dortmund en Kai Havertz van Bayer Leverkusen, die respectievelijk als tweede en derde eindigden

De Ligt was vorig jaar al de gelukkige winnaar, waardoor hij nu relatief weinig stemmen kreeg. Hij eindigde dit jaar als vijfde. Donyell Malen eindigde als tiende. Daarmee blijft hij Mason Mount (Chelsea) en Vinícius Júnior (Real Madrid) voor. De aanvaller van PSV maakt tot dusver een sterk seizoen door, al was hij de laatste weken geblesseerd.

Johan over De Ligt: 'Verdedigend heeft hij uitstekend gespeeld'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.