Terug

Volg Vandaag Inside

João Felix besmet met coronavirus

João Felix besmet met coronavirus

3 feb 2021, 12:33

Atletico Madrid-aanvaller João Felix is besmet met het coronavirus. Volgens de Spaanse koploper verblijft de Portugese aanvaller thuis in quarantaine.

De 21-jarige Felix is een belangrijke speler voor het elftal van trainer Diego Simeone. Atlético nam hem anderhalf jaar geleden voor 126 miljoen euro over van Benfica.

Yannick Carrasco en Mario Hermoso van Atlético testten vorige week al positief op corona. De lijstaanvoerder van La Liga komt maandag weer in actie als Celta de Vigo naar de hoofdstad van Spanje komt.

Atlético is aardig op weg naar de eerste landstitel sinds 2014. De club heeft een voorsprong van 10 punten op Barcelona en Real Madrid, die een duel meer hebben gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.