Terug

Volg Vandaag Inside

Jizz Hornkamp gaat viraal na transfergerucht uit Engeland: 'De beste naam ooit'

Jizz Hornkamp gaat viraal na transfergerucht uit Engeland: 'De beste naam ooit'

4 aug 2022, 13:00

Jizz Hornkamp gaat momenteel viraal na een transfergerucht van The Athletic. De speler van Willem II zou in de belangstelling staan bij Nottingham Forrest, wat leidt tot de nodige hilariteit in Engeland.

De vertaling van Jizz naar het Engels is namelijk sperma. De fans van de Premier League kunnen dan ook niet wachten om de aanvaller te verwelkomen bij Nottingham. "Hij kan vanuit alle posities schieten", tweet een persoon onder het nieuwsbericht. Verder schrijven andere grappenmakers: "Ik heb al Jizz op mijn shirt?" en "Ik kan niet wachten op het commentaar tijdens wedstrijden".

Het is niet de eerste keer dat de Willem II-speler internationale aandacht geniet om zijn voornaam. De aanvaller ging vorig jaar in eerste instantie viraal om zijn vier doelpunten tegen Excelsior, wat later werd opgepikt door buitenlandse media.

De tekst gaat verder onder de tweet.

Een selectie van enkele gevatte reacties op het transfernieuws:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.