Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje-international Roord scheurt kruisband en mist belangrijke interland

Oranje-international Roord scheurt kruisband en mist belangrijke interland

27 jan 2024, 16:34

 Het Nederlands voetbalelftal kan volgende maand in de halve finale van de Nations League tegen Spanje niet beschikken over Jill Roord. De middenvelder heeft haar voorste kruisband gescheurd, meldt haar club Manchester City.

Roord liep de blessure woensdag op in de ontmoeting met Manchester United in de Continental Cup. Het herstel van een zware kruisbandblessure duurt maanden. Mocht Oranje zich via de Nations League plaatsen voor de Olympische Spelen, is Roord er in Parijs normaal gesproken ook niet bij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.