Terug

Volg Vandaag Inside

Jill Ellis geïnteresseerd in bondscoachschap Oranje Leeuwinnen

Jill Ellis geïnteresseerd in bondscoachschap Oranje Leeuwinnen

27 nov 2020, 19:17

Sarina Wiegman zal de Oranje Leeuwinnen volgend jaar na de Olympische Spelen verlaten om bondscoach te worden van het Engelse elftal. En dus is de vraag wie haar zal overnemen.

Oud-bondscoach van de Verenigde Staten Jill Ellis heeft laten weten geïnteresseerd te zijn om Wiegman op te volgen bij de Leeuwinnen. De Engelse was bondscoach van de USA van 2014 tot en met 2019 en won in die tijd twee keer het wereldkampioenschap.

In het online voetbalprogramma FC Afkicken heeft ze nu laten weten interesse te hebben in een positie bij de Oranje Leeuwinnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.