Terug

Volg Vandaag Inside

Jeugdinterland tussen Polen en Frankrijk ontspoort volledig: 4x rood, duel gestaakt na vechtpartij

Jeugdinterland tussen Polen en Frankrijk ontspoort volledig: 4x rood, duel gestaakt na vechtpartij

26 sep 2022, 12:51

Een jeugdinterland tussen Frankrijk en Polen is volledig uit de hand gelopen. Het duel moest na een vechtpartij uiteindelijk worden gestaakt. Vier Franse spelers kregen rood.

In de onderstaande beelden is te zien hoe de 16-jarige Darnell Bile rood krijgt na een harde tackle, waarna hij ook nog eens een kopstoot gaf. Na de vierde rode kaart ontspoorde de wedstrijd volledig. Er ontstond een vechtpartij en de scheidsrechter kon niets anders doen dan de wedstrijd staken. Het stond op dat moment 3-2 voor de Polen die de finale nu reglementair hebben gewonnen.



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.