Terug

Volg Vandaag Inside

Jeugdig Ajax wint oefenduel met Heerenveen

Jeugdig Ajax wint oefenduel met Heerenveen

14 nov 2018, 16:05

AMSTERDAM (ANP) - Ajax heeft een besloten oefenduel met sc Heerenveen gewonnen (3-2). De Amsterdamse club speelde op jeugdcomplex De Toekomst met een geïmproviseerde ploeg van spelers die normaal gesproken voor het eerste, tweede en hoogste jeugdelftal uitkomen.

Sebastian Pasquali, Danilo Pereira en Brian Brobbey scoorden voor de thuisploeg, die zonder de vele internationals acteerde. David Neres, Vaclav Cerny en Kostas Lamprou kregen wel speeltijd.

Sc Heerenveen voetbalde met meer bekende gezichten. Sam Lammers bracht de bezoekers uit Friesland op voorsprong. Nemanja Mihajlović verkleinde in de slotminuut de achterstand tot 3-2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.