Terug

Volg Vandaag Inside

Jetro Willems ziet overtreders van coronamaatregelen en waarschuwt politie Rotterdam

Jetro Willems ziet overtreders van coronamaatregelen en waarschuwt politie Rotterdam

14 apr 2020, 20:36

Jetro Willems is in quarantaine in zijn geboortestad Rotterdam. De speler van Newcastle United houdt zich braaf aan de regels en verwacht dat anderen dat ook doen. Op Twitter maakt hij melding van wezens die zich niet aan de afgesproken 1,5 meter afstand houden en waarschuwt gelijk maar de politie van Rotterdam.

De oud-speler van Sparta en PSV staat bekend om zijn grapjes op social media. De linksback liet zich eerder al van zijn grappige kant zien door te pleiten om door te voetballen ingepakt in een bubbel. Het zogeheten 'bubbelbal'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.