Terug

Volg Vandaag Inside

Jetro Willems staat voor mogelijke terugkeer in Eredivisie

Jetro Willems staat voor mogelijke terugkeer in Eredivisie

11 feb 2023, 00:00

Jetro Willems gaat komende week mogelijk meetrainen bij FC Groningen. Volgens een woordvoerder van Groningen heeft de clubleiding maandag een gesprek met de 22-voudig international van het Nederlands elftal. Dan moet blijken of de vleugelverdediger op proef komt.

Willems zit al sinds 1 september zonder club. Hij liet toen in Duitsland zijn doorlopende contract bij SpVgg Greuther Fürth ontbinden. De oud-speler van Sparta Rotterdam, PSV, Eintracht Frankfurt en Newcastle United degradeerde afgelopen seizoen met Greuther Fürth uit de Bundesliga.

De Rotterdammer brak al op jonge leeftijd door bij Sparta en verhuisde als 17-jarige naar PSV. Willems was een jaar later basisspeler in Oranje op het teleurstellend verlopen EK 2012. De linksback werd met PSV twee keer kampioen en veroverde in 2018 met Frankfurt de Duitse beker. Zijn laatste interland dateert van 2016.

FC Groningen strijdt tegen degradatie uit de Eredivisie. De ploeg van trainer Dennis van der Ree staat na twintig wedstrijden op de zeventiende plaats, met 1 punt meer dan hekkensluiter SC Cambuur. FC Groningen, dat in een tumultueus seizoen al hoofdtrainer Frank Wormuth en technisch directeur Mark-Jan Fledderus ontsloeg, speelt zaterdagavond in Eindhoven tegen PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.