Terug

Volg Vandaag Inside

Jetro Willems rondt transfer af en blijft actief in Eredivisie

Jetro Willems rondt transfer af en blijft actief in Eredivisie

14 juni 2023, 19:30

Jetro Willems voetbalt komend seizoen voor Heracles Almelo. De 29-jarige linkerverdediger ondertekent bij de gepromoveerde club een contract voor één jaar met een optie voor nog een seizoen.

Willems komt over van het gedegradeerde FC Groningen, waar hij sinds eind februari voetbalde en een aflopend contract had.

"Toen Heracles interesse toonde, gaf me dat meteen een goed gevoel. Ik merkte dat de club mij heel graag wilde hebben en dat vond ik belangrijk in mijn keuze voor de club", aldus Willems, die 22 interlands voor Oranje speelde en op het EK van 2012 een vaste waarde was in het team van de toenmalige bondscoach Bert van Marwijk.

Willems voetbalde eerder voor Sparta Rotterdam, PSV, Eintracht Frankfurt, Newcastle United en Greuther Fürth.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.