Terug

Volg Vandaag Inside

Jetro Willems lacht klap op hoofd weg: 'Ik kan wel tegen een stootje toch?'

Jetro Willems lacht klap op hoofd weg: 'Ik kan wel tegen een stootje toch?'

19 mrt 2023, 16:19

Jetro Willems reageert na afloop van een bewogen editie van Groningen-Heerenveen op de klap die hij kreeg van een supporter. Na een handgemeen op de tribune tussen fans en stewards, besloot de linksback tussenbeide te komen.

De altijd beladen wedstrijd Groningen-Heerenveen bracht een nieuw dieptepunt in het ‘hooligan-dossier’ dat de Eredivisie teistert. Het ging in Groningen namelijk zo ver dat een supporter een eigen speler op zijn hoofd heeft kunnen slaan.

Slachtoffer Jetro Willems stond na de wedstrijd de pers te woord en liet merken dat hij eigenlijk helemaal geen slachtoffer was. Lachend vertelde hij dat hij wel tegen een stootje kon en dat er dus eigenlijk niet zo veel aan de hand was. ''Ik wil er niet te veel over zeggen en alles wordt een beetje opgeblazen''.

Nadat ESPN-verslaggever Pascal Kamperman hem wijst op het feit dat dit niet normaal is, bevestigt Willems zijn bewoordingen: ''Het is ook zeker niet normaal, maar we gaan er met de club over zitten en dan horen we later wat daar uitkomt.''

Algemeen directeur Wouter Gudde had geen goed woord over voor de fans. "De sfeer in het stadion was al die tijd goed. Tot een klein groepje links onder voor veel onrust zorgde, met als absolute dieptepunt de klap die aan Jetro is uitgedeeld door een hersenloze imbeciel. Hij is inmiddels gepakt en we hopen dat hij de hoogste straf krijgt die je kunt verzinnen." Dat geldt volgens Gudde ook voor de man die het veld opkwam. "Dit soort excessen hoort niet in de maatschappij thuis en zeker niet in een stadion waar ook kinderen zitten te kijken. Het is een regelrechte schande."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.