Terug

Volg Vandaag Inside

Jesus van Manchester City minstens drie weken uit roulatie

Jesus van Manchester City minstens drie weken uit roulatie

26 sep 2020, 14:33

De Braziliaanse aanvaller Gabriel Jesus van Manchester City is minstens drie weken uitgeschakeld door een blessure. Het was niet de Engelse club die met het nieuws naar buiten kwam, maar de Braziliaaanse voetbalbond CBF. Jesus was opgeroepen voor de interlands in oktober tegen Bolivia en Peru. De bond meldde ook niet de aard de van de kwetsuur.

Jesus heeft volgens de CBF de blessure opgelopen in het Premier Leagueduel met Wolverhampton Wanderers afgelopen maandag. De 23-jarige aanvaller speelde die wedstrijd de volle negentig minuten mee en scoorde ook nog. Hij mist niet alleen de twee interlands met Brazilië, maar zoals het er nu voorstaat ook de eerstkomende drie wedstrijden van City tegen Leicester, Burnley en Leeds.

De blessure van Jesus is een nieuwe tegenslag voor de ploeg van coach Pep Guardiola, omdat ook Sergio Aguëra onlangs geblesseerd raakte en voor langere tijd uit de roulatie is met knieletsel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.