Terug

Volg Vandaag Inside

Jeroen van der Boom reageert op Vandaag Inside-fragment: 'De wonderen zijn de wereld niet uit!'

15 dec 2023, 11:26

Jeroen van der Boom heeft via Instagram gereageerd op een fragment uit Vandaag Inside. De zanger kwam donderdagavond ter sprake aan tafel bij Johan, Wilfred en René.

Jeroen van der Boom geeft volgend jaar december een optreden in Rotterdam Ahoy, waarbij hij van de concerthal "de grootste pianobar van Nederland" wil maken. Woensdagavond was de zanger te gast bij Khalid & Sophie en gaf hij alvast een voorproefje van de show.

Tekst gaat verder onder de post.

De Khalid & Sophie-beelden werden donderdagavond getoond bij Vandaag Inside, waarbij René vertelde: "Jeroen van der Boom, dat vond ik leuk! Dat kan hij goed. Ik word er wel vrolijk van. Ik vind het sowieso wel knap, iemand op de piano... Dat zou ik zelf ook wel willen. Maar ja, ik kan er niet bij zingen. Dat heeft geen zin."

Jeroen van der Boom deelde op zijn beurt het Vandaag Inside-fragment weer op Instagram, en schreef erbij: "De wonderen zijn de wereld gelukkig niet uit!" Johan, Wilfred en René moesten in het verleden regelmatig lachen om odes die Van der Boom bracht in het programma Hoge Bomen, onder andere aan Louis van Gaal.

Jeroen van der Boom reageerde destijds met zelfspot op de commentaren van Johan, Wilfred en René, en bracht een ode aan VI. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.