Terug

Volg Vandaag Inside

Jerdy Schouten maakt miljoenentransfer naar Bologna

Jerdy Schouten maakt miljoenentransfer naar Bologna

4 juli 2019, 22:15

FC Bologna heeft Jerdy Schouten gepresenteerd. De 22-jarige middenvelder komt over van Excelsior Rotterdam, waarmee hij afgelopen seizoen naar de eerste divisie degradeerde. De club uit de Serie A, die afgelopen seizoen op de 10e plaats eindigde, betaalt naar verluidt 3 miljoen euro voor Schouten.

Ondanks de degradatie kende Schouten zelf een goed seizoen. Hij blonk uit in verdedigend opzicht en kwam in 31 competitiewedstrijden tot 1 doelpunt en 2 assists.

De talentvolle middenvelder zou ook op het lijstje staan van onder meer Feyenoord, Ajax en enkele buitenlandse clubs. Excelsior ontving nog nooit zoveel voor een voetballer. Mike van Duinen was voorheen de duurste uitgaande transfer. Voor 750.000 euro vertrok hij naar PEC Zwolle.

Bij Bologna komt Schouten landgenoot Mitchell Dijks tegen. De linksback, die een goed seizoen kende in Bologna, zou in de belangstelling staan van AC Milan.

Ambitie Schouten? 'Ja Barcelona! Haha'

Ambitie Schouten? 'Ja Barcelona! Haha'
2:12
Ambitie Schouten? 'Ja Barcelona! Haha'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.