Terug

Volg Vandaag Inside

Jens Toornstra verlengt contract bij Feyenoord tot 2023

Jens Toornstra verlengt contract bij Feyenoord tot 2023

24 dec 2021, 09:01

Jens Toornstra heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd, zo maakt de club bekend via de officiële kanalen. De aanvoerder zette zijn handtekening onder een verbintenis tot 2023. Feyenoord heeft daarnaast een optie op één jaar extra.

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, is verheugd met de contractverlenging: 'Jens is een speler die al seizoenen lang zijn waarde bewijst. Niet alleen op het veld maar ook in de kleedkamer en in het algemeen als modelprof. Jens is een enorm veelzijdige voetballer waar we ontzettend blij mee zijn. Dus is het mooi dat hij nog langer bij de club wil blijven.'

Voor Toornstra zelf was er geen twijfel over mogelijk dat hij zich langer aan Feyenoord wilde verbinden. 'Ik heb al vaker geroepen dat ik het hier onwijs naar mijn zin heb en ik me gelukkig voel,’ aldus de middenvelder. ‘Als je het signaal krijgt dat de club ook graag met je verder wil, is dat heel erg fijn. De afgelopen jaren heb ik al veel successen gekend met de club. Ik heb tot nu toe al een heel mooie tijd achter de rug en ga waarschijnlijk ook nog mooie jaren tegemoet.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.