Terug

Volg Vandaag Inside

Jens Toornstra grapt: 'Met mij erbij was Feyenoord in februari al kampioen geweest!'

Jens Toornstra grapt: 'Met mij erbij was Feyenoord in februari al kampioen geweest!'

26 apr 2023, 19:20

Jens Toornstra verruilde afgelopen zomer Feyenoord voor zijn oude club FC Utrecht. Nu, in het shirt van Utrecht, moet hij toezien hoe de club waar hij tot vorig seizoen nog onder contract stond, kampioen lijkt te gaan worden. De ervaren middenvelder reageert met humor op de vraag of hij spijt heeft van zijn overstap.

De ESPN-verslaggever grapt in eerste instantie met Toornstra: "Als jij nu nog bij Feyenoord had gezeten, hadden jullie misschien niet eens eerste gestaan hè?" De geliefde Toornstra, die acht jaar voor de Rotterdammers uitkwam, reageert op zijn beurt weer met humor op deze vraag: "Met mij erbij waren we in februari al kampioen geweest!"

Toornstra vertelt verder dat hij een tijdje geleden ook de vraag kreeg of hij spijt had van zijn overstap. "Ik heb geen spijt van mijn keuze. Natuurlijk is het hartstikke mooi wat er nu bij Feyenoord gebeurt en iedereen wil daar deel van uitmaken, alleen had ik mijn keuze gemaakt op basis van bepaalde motieven en die staan nog steeds. Ik speel elke week en ben gewoon gelukkig", besluit de middenvelder van FC Utrecht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.