Terug

Volg Vandaag Inside

'Je moet Daley Blind met zijn status niet op de bank zetten, dan moet je hem laten gaan'

'Je moet Daley Blind met zijn status niet op de bank zetten, dan moet je hem laten gaan'

16 dec 2022, 15:56

Daley Blind werd de afgelopen dagen in verband gebracht met een transfervrij vertrek bij Ajax. René van der Gijp denkt dat het beter is als de 32-jarige verdediger inderdaad een transfer maakt.

"Ik vind Daley Blind wel een bepaalde status hebben dat je hem niet op de bank moet zetten. Dan moet je hem laten gaan," aldus René donderdagavond in De Oranjewinter. Johan vulde hem aan: "Het is wel chique van Ajax dat ze hem voor trouwe dienst nog een transfer gunnen, omdat Ajax toch geen gebruik van hem maakt. Hij is goed betaald hoor, dus trouwe dienst zegt me niet zoveel."

Blind zou in de belangstelling staan van Royal Antwerp FC, waar Mark van Bommel trainer is en Marc Overmars als technisch directeur werkt. Johan twijfelt echter of Antwerp het salaris wat Blind in Amsterdam verdient, op kan hoesten: "Want hij zit in de topgroep, hè, bij Ajax. Ik moet het nog zien."

Blind genoot zijn opleiding bij Ajax en keerde in 2018 na een periode bij Manchester United terug bij de club uit de hoofdstad. Hij werd zeven keer kampioen met Ajax en was op het WK in Qatar basisspeler van Oranje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.