Terug

Volg Vandaag Inside

'Je kan nóóit zeggen dat het oneerlijk is wanneer Messi de Gouden Bal wint'

'Je kan nóóit zeggen dat het oneerlijk is wanneer Messi de Gouden Bal wint'

30 nov 2021, 18:17

Pep Guardiola ging dinsdag tijdens de persconferentie voor het competitieduel van woensdag met Aston Villa nog kort in op de toekenning van de Gouden Bal aan Lionel Messi. Daarover ontstond ophef, met name op sociale media waar Robert Lewandowski door velen als de betere kandidaat voor dit jaar werd gezien.

'Je moet er mij niet naar vragen, het is wat het is', hield Guardiola, die Messi tussen 2008 en 2012 onder zijn hoede had bij FC Barcelona, zich eerst nog op de vlakte.

Maar uiteindelijk wilde de Spanjaard wel kwijt dat hij het niet heel gek vindt dat de Argentijn voor de zevende keer de trofee voor beste voetballer van de wereld van voetbalmagazine France Football in ontvangst mocht nemen. 'Je kan nóóit zeggen dat het oneerlijk is wanneer Lionel Messi de Gouden Bal wint. Hij is te goed. Daarbij is het een show, een leuke bijkomstigheid om van voetbal meer entertainment te maken.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.