Terug

Volg Vandaag Inside

'Je kan het onder andere Tadic kwalijk nemen dat Ajax hier verliest'

'Je kan het onder andere Tadic kwalijk nemen dat Ajax hier verliest'

14 sep 2022, 09:16

Ajax werd dinsdagavond opzij gezet door een sterk Liverpool (2-1) in de groepsfase van de Champions League. Volgens Valentijn Driessen waren de Amsterdammers niet sterk genoeg in balbezit, vertelt hij in zijn analyse voor De Telegraaf.

"Ajax is mij echt verschrikkelijk tegengevallen, zeker in balbezit", begint Valentijn. "Ze hebben een geweldige aanval opgezet bij de 1-1 en daarna nog een kopkans voor Daley Blind gehad. Dat was alles dat Ajax hier heeft laten zien."

Valentijn vindt dat de sleutelspelers van Ajax te weinig gebracht hebben tegen Liverpool. "Ze hadden veel meer aan voetbal moeten toekomen. Dat kan je jongens als: Dusan Tadic, Daley Blind, Steven Bergwijn, Steven Berghuis kwalijk nemen. Dat zijn jongens die aan de bal iets extra's kunnen brengen. En voor de rest was er veel slordigheid aan de bal waardoor Ajax nooit in het eigen spel kon komen."De Telegraaf.

Het volgende Champions League-duel van Ajax vindt plaats op 4 oktober. Dan neemt Ajax het in eigen huis op tegen het Italiaanse Napoli.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.