Terug

Volg Vandaag Inside

'Je kan er donder op zeggen dat mensen de naam van Tuchel gaan roepen voor Ajax'

19 feb 2024, 17:31

Valentijn Driessen heeft in Koffie met Valentijn, een online rubriek van Vandaag Inside, gereageerd op de situatie bij Bayern München. De Duitse recordkampioen verloor afgelopen weekend tegen VfL Bochum voor de derde keer op rij (3-2), waardoor trainer Thomas Tuchel nu zwaar onder druk staat.

"In feite is dit de ontmaskering van Tuchel," vindt Valentijn. "Dat is ook zo'n professor die het allemaal heeft uitgevonden, en die toevallig bij Dortmund, z'n eerste club, in een gespreid bedje kwam met geweldige spelers. Dan moet hij het later ook nog een keer doen, maar hij is bij Chelsea weggestuurd en bij Bayern gaat hij ook weggestuurd worden. Dit gaan ze daar natuurlijk nooit pikken."

"Je kan er donder op zeggen dat mensen de naam van Tuchel gaan roepen voor Ajax," vervolgt Valentijn. "Zij zullen zeggen: Laptop, data, en kijk eens welke clubs hij allemaal gehad heeft! Maar het is overal faliekant mislukt. Al denk ik ook dat Tuchel bij Ajax zou mislukken met de huidige spelersgroep."

Bekijk de hele aflevering van Koffie met Valentijn, waarin Valentijn ook moet lachen om de open sollicitatie van Arno Vermeulen bij AZ en Ajax adviseert om niet af te reizen naar Bodo/Glimt, in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.