Terug

Volg Vandaag Inside

Javairô Dilrosun kort na zijn transfer naar Feyenoord staande gehouden door de politie

Javairô Dilrosun kort na zijn transfer naar Feyenoord staande gehouden door de politie

18 juli 2022, 10:05

Javairô Dilrosun is een aantal dagen geleden staande gehouden door de politie in Rotterdam. De aanvaller was maar net speler van Feyenoord en werd door de politie aan de kant gezet om zijn papieren en rijbewijs te laten checken.

'Ik vind Rotterdam een mooie stad, maar twee dagen terug ben ik voor het eerst in Nederland aangehouden!', zegt de 24-jarige Amsterdammer in gespek met de Telegraaf. 'Ik reed in de auto van de club en moest even stoppen. Dat had ik nog nooit meegemaakt. M'n kenteken en rijbewijs werden even gecheckt en uiteindelijk was er natuurlijk niets aan de hand. We hebben elkaar een fijne dag gewenst.'

Dilrosun maakte er verder geen groot probleem van en wilde in het interview met De Telegraaf verder vooral vooruit blikken op het nieuwe seizoen en de reden voor zijn keuze naar Feyenoord. 'De prestaties van vorig seizoen hebben daar zeker een rol in gespeeld', zegt de oud-aanvaller van Hertha BSC. 'Zo ook de mening van medespelers die ik ken en de spelers die onder Arne Slot gespeeld hebben. Zij zeggen allemaal dat hij een heel goede trainer is, die goed uitlegt wat hij van je wil zien en heel erg van aanvallend voetbal houdt.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.