Terug

Volg Vandaag Inside

'Jasper Cillessen verdient echt een plaats in het Nederlands elftal'

'Jasper Cillessen verdient echt een plaats in het Nederlands elftal'

7 mrt 2023, 13:30

De voorselectie van het Nederlands elftal werd vrijdag bekendgemaakt. Hierbij zitten vijf keepers waaronder Jasper Cillessen, Johan Derksen snapt wel waarom de keeper van NEC geselecteerd is.

Johan was dit weekend onder de indruk van de prestaties van de doelman in de wedstrijd tegen Ajax. "Cillessen stond echt goed te keepen, die verdient echt een plaats in het Nederlands elftal." Daarom vindt Johan dat bondscoach Ronald Koeman een betere beslissing heeft gemaakt dan zijn voorganger: "Louis van Gaal heeft voor de sfeer in het team gekozen, waar die Cillessen niet geschikt voor vond, maar Ronald Koeman kiest gewoon voor de beste keeper."

De andere keepers die zijn geselecteerd zijn Bart Verbruggen, Mark Flekken, Andries Noppert en Kjell Scherpen. Johan is het er niet mee eens dat Scherpen is geselecteerd. "Ik snap best dat Koeman Scherpen meeneemt omdat hij de keeper van Jong Oranje is, maar dat komt omdat Nederland geen goede jonge keepers heeft. Scherpen, die kan het niet, die leert het nooit en die hoort nooit in het Nederlands elftal te komen", besluit Johan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.