Terug

Volg Vandaag Inside

‘Jasper Cillessen staat voor verrassende terugkeer in Eredivisie’

‘Jasper Cillessen staat voor verrassende terugkeer in Eredivisie’

3 aug 2022, 12:50

Jasper Cillessen (33) behoort bij Valencia tot de grootverdieners en mag deze zomer nog vertrekken. De doelman staat naar verluidt voor een verrassende terugkeer in de Eredivisie.

Bronnen melden namelijk aan Omroep Gelderland dat de doelman waarschijnlijk terugkeert bij zijn oude liefde NEC. De Nijmegenaren zouden serieus werk maken om de rentree van Cillessen te voltooien. Volgens het Spaanse Journaille zou de international momenteel zelfs al onderweg zijn naar zijn oud-werkgever, waarvoor hij debuteerde in 2010.

In 2011 maakte Cillessen een transfer naar Ajax om vijf jaar later te verkassen naar FC Barcelona. In Camp Nou kwam de keeper niet verder dan 32 wedstrijden en vertrok in 2019 naar zijn huidige club Valencia. Door veelvuldig blessureleed en het komen en gaan van trainers wisselde Cillessen zijn plaats onder de lat regelmatig af met een plek op de reservebank.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.