Terug

Volg Vandaag Inside

Jasper Cillessen haalt zijn gram bij Milan van Dongen: 'Jij hebt mij uitgelachen!'

30 mrt 2024, 00:00

Jasper Cillessen heeft na de 3-1 overwinning van NEC tegen PSV direct na afloop zijn gram gehaald bij ESPN-presentator Milan van Dongen. De doelman van de Nijmegenaren pakte in de tweede helft een strafschop van Luuk de Jong en nam sportieve wraak op volgens hem onder meer Van Dongen.

"Dit is wel een aparte dag ja", reageerde Cillessen bij ESPN. "De laatste die ik pakte telde niet en daar heb jij nog om gelachen, dus nu kan ik lachen", waarop Van Dongen reageerde: "Daar heeft men om gelachen."

"Jij ook", vervolgde Cillessen. "Ik heb je podcast gezien. Maar dat maakt niet uit. Nee, ga nou niet terugkrabbelen. Jij hebt mij ook uitgelachen."

"Jij zei dat ik blind de hoek in ging de vorige keer. Maar dat maakt niet uit. Nu heb ik 'm. Dit is niet de eerste die ik pak. Ik heb er ook een keer een van Lionel Messi gepakt, dus het kan slechter. Maar ik moet zeggen: het is niet mijn specialiteit", aldus Cillessen.

De voorgaande achttien strafschoppen tegen Cillessen in de Eredivisie werden allemaal benut. Vorige maand tegen RKC hield de 65-voudig international ook een penalty tegen, maar die moest worden overgenomen, omdat verdediger Calvin Verdonk te vroeg inliep.

Michiel Kramer vertelde eerder in Veronica Offside dat hij Jasper Cillessen één keer bewust geraakt heeft. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.