Terug

Volg Vandaag Inside

'Jarrad Branthwaite is de Calvin Bassey van PSV'

'Jarrad Branthwaite is de Calvin Bassey van PSV'

23 mei 2023, 16:09

Andy van der Meijde vindt de verdediging van PSV niet goed genoeg om mee te doen om de prijzen. Met name huurling Jarrad Branthwaite moet het hierbij ontgelden, dat vertelde hij maandag in Veronica Offside.

Andy vindt dat PSV afscheid moet nemen van enkele spelers in de achterhoede: "Als je kijkt naar het team, als je mee wilt doen om de prijzen, heb je echt een andere verdediging nodig." De analist vond de achterhoede ook in de wedstrijd tegen Heerenveen (3-3) er niet goed uitzien: "Heerenveen-speler Milan van Ewijk komt van achteruit meelopen en niemand pakt hem op. Branthwaite gaat op een gegeven moment ineens als linksbuiten spelen, verliest de bal en je krijgt een corner tegen waaruit een doelpunt valt."

Andy vindt dan ook dat er snel iets moet gebeuren in Eindhoven: "Branthwaite is de Calvin Bassey van PSV, die moet je heel snel wegdoen." Een paar maanden geleden werd nog gezegd dat PSV hem moest kopen. Daar snapt Andy niks van: "Die jongen moet lekker in Engeland gaan voetballen, ballen wegkoppen, niet over de middellijn komen en zich niet bemoeien met het spel. Dat gaat gewoon niet", besluit hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.