Terug

Volg Vandaag Inside

Jarige Verstappen klokt tweede tijd in eerste vrije training GP van Singapore

Jarige Verstappen klokt tweede tijd in eerste vrije training GP van Singapore

30 sep 2022, 13:19

Max Verstappen heeft op zijn 25e verjaardag de tweede tijd neergezet in de eerste vrije training voor de Grote Prijs van Singapore.

De Nederlandse coureur van Red Bull stond lang bovenaan de tijdenlijst, maar aan het einde van de training dook Lewis Hamilton in de Mercedes met 1.43,033 net onder de beste tijd van Verstappen (1.43,117). Ferrari-coureur Charles Leclerc eindigde op het stratencircuit van Marina Bay als derde, op vier tienden van een seconde van de Brit.

Verstappen kan zondag al zijn tweede wereldtitel binnenhalen, al is hij daarbij wel afhankelijk van de resultaten van Leclerc en Sergio Pérez. Met nog zes grands prix te gaan, staat de Nederlander 116 punten voor op de Monegask en 125 punten op zijn Mexicaanse teamgenoot. De kopman van Red Bull acht zelf de kans realistischer dat hij volgende week in Japan weer wereldkampioen wordt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.