Terug

Volg Vandaag Inside

Jarige Ten Hag krijgt gewenste cadeau

Jarige Ten Hag krijgt gewenste cadeau

2 feb 2019, 23:43

AMSTERDAM (ANP) - Op zijn 49e verjaardag kreeg trainer Erik ten Hag van zijn spelers het cadeau waar hij zo naar verlangde. Met vooral na rust goed voetbal brak Ajax voor eigen publiek met een serie van tien tegentreffers in twee competitieduels met sc Heerenveen en Feyenoord. VVV-Venlo werd met 6-0 verslagen.

,,Ik denk dat we het goed hebben gedaan", zei Ten Hag. ,,Voor rust wilden we te graag en gingen er nog best veel dingen fout. Maar het is ook niet makkelijk om tegen zo verdedigende ploeg te spelen. Na rust hebben we het gewoon goed gedaan. Dit was weer het Ajax wat we willen zien. Hier kunnen we mee verder."

,,De spelers zijn kritisch op zichzelf geweest afgelopen week", vond Ten Hag. ,,Het was duidelijk dat we bij balverlies niet goed stonden. Fijn was dat Nicolás Tagliafico er weer bij was. Nico kan niet alleen goed voetballen maar brengt ook veel energie in de ploeg. Hij is erg belangrijk voor Ajax."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.