Terug

Volg Vandaag Inside

Jarige Sancho wordt in één klap meest waardevolle twintiger

Jarige Sancho wordt in één klap meest waardevolle twintiger

25 mrt 2020, 18:00

Jadon Sancho viert vandaag zijn twintigste verjaardag. De Engelse international was tot gister de meest waardevolle tiener met 14 goals en 15 assists.

Deze statistieken zorgen er ook voor dat hij vanaf vandaag de meest waardevolle twintiger is. Alleen dertigers Ciro Immobile en Lionel Messi blijven hem voor. In het klassement van de tieners had Sancho amper concurrentie. Dejan Kulusevski stond daar op nummer twee met 5 goals en 7 assists.

Bij de twintigers heeft Sancho meer concurrentie. Timo Werner hijgt in de nek van de Engelsman met 21 goals en 7 assists.

De statistieken van Sancho liegen er niet om. Zijn contract loopt pas in 2022 af. Maar de kans is groot dat Dortmund aankomende zomer flink zal gaan cashen met de verkoop van de buitenspeler. De Engelsman kwam in 2017 voor 7 miljoen euro over van Manchester City. Hij speelde in Manchester geen duel in het eerste elftal.

VIDEO - Samenvatting Dortmund - Slavia Praag

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.