Terug

Volg Vandaag Inside

Jarige Koeman: 'Zorg goed voor elkaar'

Jarige Koeman: 'Zorg goed voor elkaar'

21 mrt 2020, 23:21

Bondscoach Ronald Koeman heeft via social media mensen sterkte gewenst in deze moeilijke periode. Dat deed Koeman op zijn 57e verjaardag.

"Bedankt voor de lieve felicitaties allemaal! Voor nu, sterkte iedereen en zorg goed voor elkaar. Betere tijden komen er hopelijk aan", schreef Koman op Twitter.

Eerder deze week zei Koeman volledig achter de beslissing te staan om het EK met een jaar uit te stellen. "Dat is volstrekt logisch. Ik had echt niets anders verwacht. Ik heb er alle begrip voor dat de nationale en Europese competities nu voorrang krijgen", liet de bondscoach van Oranje optekenen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.