Terug

Volg Vandaag Inside

'Jarenlange schorsing dreigt voor Zlatan Ibrahimovic'

'Jarenlange schorsing dreigt voor Zlatan Ibrahimovic'

14 apr 2021, 18:34

Een jarenlange schorsing dreigt voor Zlatan Ibrahimovic, zo meldt het Zweedse Sportbladet. Ibrahimovic schijnt sinds 2018 mede-eigenaar te zijn van gokbedrijf Bethard op Malta en zou daarmee de regels van zowel de FIFA als de UEFA overtreden.

De CEO van Bethard heeft in een e-mail aan Sportbladet bevestigd dat Ibrahimovic (nog steeds) aandeelhouder is van het bedrijf. Het zou Zlatan op een schorsing van drie jaar kunnen komen te staan, waarbij hij wordt uitgesloten van alle voetbalactiviteiten, en een boete van 100.000 euro.

De regels van de FIFA en de UEFA schrijven voor dat het verboden is om deel te nemen aan officiële wedstrijden wanneer een speler financiële motieven heeft in gokbedrijven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.